Våra tjänster

Elinstallationer

Inom installation arbetar vi med små och stora entreprenader. Våra kunder är både små och stora företag. Vi arbetar bland annat med underhåll och service av elanläggningar.

Fiber, Tele & Data installation

Vi har kunskap, mångårig erfarenhet och rätt instrument för att svetsa alla typer fiber. Vi hjälper er med allt som gäller tele, data, larm, passagesystem och datanätverk såsom projektering, kontaktering, kabelförläggning mm.

Reparation vitvaror

Vi utför den reparation, installation och service av vitvaror. Detta oavsett tidigare reparation eller märke. Vi vänder oss till fastighetsägare, förvaltare, bostadsrättsföreningar, företag och privatpersoner.

Elkonstruktion & Projektering

Har du en utmaning inom automation, styrning, reglering eller elteknik? Vi hjälper dig. Våra erfarna konstruktörer hittar den kortaste och bästa vägen fram till en lösning som är anpassad efter dina krav och behov.

Elinstallationer Finspång, Linköping, Norrköping och Motala

Vi utför alla slags elinstallationer och tar oss dit du är! Våra elektriker utför både stora och små elinstallationer över Finspång, Linköping och Norrköping med omnejd. Vi arbetar både med stora totalentreprenader där vi levererar nyckelfärdiga lösningar till våra kunder men även med mindre installationer hemma hos privatpersoner.

Reparation & service Elarbeten

När det gäller reparationer och service har vi idag ett nära samarbete med ett flertal större hyresvärdar och livsmedelsaffärer.

Vi är licensierade på Wascators produkter.