Vi är tacksamma för att vi under de senaste två åren, trots pandemin, har ökat vår omsättning med 45 procent. Den positiva trenden fortsätter att peka uppåt och därför söker vi efter fler kollegor för att möta den ökade efterfrågan av våra tjänster.
– Idag är vi 30 montörer och sju tjänstemän. Vi skulle behöva tillsätta omkring sex tjänster till för att möta efterfrågan. Just nu söker vi två serviceelektriker i Norrköping och två serviceelektriker i Finspång. Dessutom behöver vi förstärka vår personalstyrka med en styrelektriker och en elektriker till på entreprenadsidan. Min förhoppning är att vi tillsatt åtminstone fyra av dessa tjänster innan sommaren, säger VD Rickard Thormeyer.

TG:s El erbjuder ett självständigt arbete där medarbetarna förväntas ta mycket eget ansvar från start till mål – alltid med ett stort fokus på kundbemötandet. Förmånsbilar för serviceelektrikerna och en stark sammanhållning är också ingredienser som är viktiga inslag i företagskulturen.
– Det är alltid en utmaning att behålla den starka sammanhållningen i tider av snabb tillväxt. Förutom grilluncher och sponsorskap med friskvårdspadel på Arena Öst gör vi också resor tillsammans med gänget. Nu i maj var tanken att vi skulle åka till Kroatien, men kanske skjuter vi fram resan med tanke på oroligheterna i Ukraina, säger Rickard.

Läs mer om våra lediga tjänster under ”Jobba hos oss”