Elektriker Katrineholm

 

Varmt välkommen till oss på TG:s El. Här följer vi inte strömmen, vi leder den! Vill du vara säker på att du får en trygg och stabil elektriker i Katrineholm är det oss du ska vända dig till.

Vi har lång erfarenhet i branschen och ett brett kontaktnät för att kunna anpassa vårt jobb utifrån våra kunders behov. Självklart jobbar vi inte bara som elektriker i Katrineholm, vi åker även till andra städer och orter runt omkring där våra kunder finns.

Punktlig elektriker i Katrineholm

Vi tycker det ör otroligt viktigt att hålla vad vi lovar. Om du som kund söker en elektriker i Katrineholm ska du kunna vara trygg med att hitta en leverantör som levererar i tid. För att vi ska kunna jobba effektivt och tidsbesparande har vi tagit fram tydliga policys som vi jobbar utifrån.

Vi tummar aldrig på kvalitén på det genomförda jobbet utan jobbar utifrån andra parametrar för att säkerställa leveranser i tid och nöjda kunder.

Vad värderar du högst när du söker elektriker i Katrineholm?

Alla kunder värderar saker olika när de söker elektriker i Katrineholm. Men det vi har märkt under de många år i branschen är att det finns grunder som är viktiga för alla: Punktlighet och engagemang. Självklart jobbar vi alltid med detta i fokus.

För oss är det viktigt att vi har hög kvalitet på de produkter vi levererar och att vår personal är välutbildade och engagerade. Vi jobbar även med miljö och kvalitet via noga framtagna policys för att göra ett ännu bättre jobb. Vad är viktigast för dig när du söker elektriker i Katrineholm? Ring oss gärna och berätta!

Miljösnäll elektriker i Katrineholm

Det finns många små saker man kan göra som elektriker för en mer hållbar miljö, både lokalt i Katrineholm och i ett bredare perspektiv. Transporter är en stor del av vår vardag, och därför är det även inom just transporter som vi jobbar hårt med miljötänk.

Allt ifrån den utrustning vi har i våra bilar till hur vi koordinerar samtransporter till den faktiska körningen när vi är ute på vägarna spelar roll. Att tänka på miljön spar även tid, både för oss och de kunder som anlitar oss som elektriker i Katrineholm.

Varmt välkommen att anlita oss som elektriker i Katrineholm du också!

 

0122-161 80