Elektriker Norrköping

Varmt välkommen till oss på TG:s El, din elektriker i Norrköping sedan 1982. Vi följer inte strömmen, vi leder den!

Genom vår långa erfarenhet och vårt breda kontaktnät kan vi hjälpa dig med så väl mindre jobb som stora entreprenader.

Vi har över 30 års erfarenhet i branschen. Förutom att jobba som elektriker i Norrköping har vi även kunder i Linköping, Vingåker, Finspång och Katrineholm.

Elektriker i Norrköping som håller tiden

Så du söker en elektriker i Norrköping. På TG:s El jobbar vi med med noga framtagna miljö- och kvalitetspolicys för att säkerställa ett hållbart och effektivt arbete.

Dessa har vi tagit fram i vår strävan att möta våra kunders behov både vad håller kvalitet och tid – för att du ska kunna känna dig trygg med oss som ditt självklara val av elektriker i Norrköping.

Vi är din elektriker med miljötänk och fokus på en hållbar framtid

Att tänka på miljön i vårt arbete är ett måste för en hållbar framtid. Vår miljöpolicy innebär att vi har ställt om våra transporter till miljövänligare drivmedel, att vi försöker effektivisera och samorganisera våra transporter samt att alla fordon innehåller nödvändig utrustning för att minska antalet transporter.

För dig som kund innebär det även att vi kan hålla våra tider tillsammans med vår höga kvalitét på arbetet när du anlitar oss som elektriker i Norrköping.

Kvalitativ och engagerad elektriker i Norrköping

Förutom att tänka på miljön är vi självklart även noga med kvaliteten på vårt arbete. Vår kvalitetspolicy innebär att du som har anlitat oss som elektriker i Norrköping ska kunna lita på att du får det vi lovat. Vi är noga med att hålla leveransdatum och att använda rätt produkter av god kvalitet.

Alla medarbetare på TG:s El ska vara välutbildade, engagerade och ha kunskaper om hur den enskilde individens insats gör skillnad för våra kunder. För dig som kund innebär det att du får en ärlig, kompetent och seriös elektriker som utför ditt arbete i tid.

Varmt välkommen till TG:s El, din engagerade elektriker i Norrköping!

0122-161 80