Elinstallationer Vingåker

Välkommen till TG:s El, en erfaren partner för dina elinstallationer i Vingåker. För oss på TG:s el är ingen installation för stor – eller för liten.

Vi har över 30 års erfarenhet av elinstallationer och kan med stolthet säga att vi har välutbildad personal med hög arbetsmoral. Vi utför även service och underhåll av elanläggningar samt annan fastighetsservice och värmeinstallationer.

Det ger dig en partner med bred kompetens inom olika typer av entreprenader, allt från den lilla till den storskaliga.

Därför är vi en trygg partner för dina elinstallationer i Vingåker

För att du som kund ska känna dig trygg jobbar vi med noga framtagna miljö- och kvalitetspolicys.

Vår miljöpolicy innebär att vi har ställt om våra transporter till miljövänligare drivmedel, att vi försöker effektivisera och samorganisera våra transporter samt att alla fordon innehåller nödvändig utrustning för att minska antalet transporter.

Vår kvalitetspolicy innebär att du som har anlitat oss som elinstallatör i Vingåker ska kunna lita på att du får det vi lovat. Vi är noga med att hålla leveransdatum och att använda rätt produkter av god kvalitet.

Alla medarbetare på TG:s El ska vara välutbildade, engagerade och ha kunskaper om hur den enskilde individens insats gör skillnad för våra kunder. För dig som kund innebär det att du får en ärlig, kompetent och seriös elinstallatör som utför arbetet i tid.

Vill du veta mer om oss och elinstallationer i Vingåker?

Den bästa starten är alltid det individuella mötet. För att du ska kunna få rätt svar på dina funderingar får du gärna höra av dig till oss, så svarar vi på dina frågor om elinstallationer i Vingåker – eller övriga frågor, såklart.

Ring oss på 0122-161 80 eller skicka ett mail till info@tgselab.se så börjar vi där.

Vi hörs!

0122-161 80