Möt vår kund Leif Eliasson i Finspång som nyligen gav oss förtroendet att installera både en solcellsanläggning och laddbox för elbil. Paret Eliasson hade under en tid tänkt på möjligheten att installera solcellspaneler på deras uterumstak.

– Som ett svar på våra funderingar såg jag en annons om att TG:s El erbjuder solcellslösningar. Jag kontaktade dem och fick en offert som vi antog. Det känns bra att både gynna ett lokalt företag och samtidigt få snabb support om något fel skulle uppstå, säger Leif.

I september var anläggningen installerad och klar. Den 37 kvadratmeter stora sollcellsanläggningen i söderläge ger en total kapacitet på 6 000 kWh per år. En solig sommardag kan anläggningen producera upp till 50 kWh. Leif kan enkelt och smidigt följa flödet och statistik direkt i en app i mobiltelefonen.

– Det var främst på grund av miljöaspekten som vi valde att satsa på solceller. När TG:s El ändå var här tyckte jag att det var lika bra att också installera en laddbox i vårt garage för en framtida elbil, säger Leif, som är mycket nöjd bemötandet och servicen.

– Jag tycker att TG:s El har gjort det jättebra, både när det gäller snabb support och att vara hjälpsamma i kontakten med Vattenfall.