Laddboxar i hemmet och på företaget

Äger du en elbil och är i behov av att få en laddbox för elbil monterad i Östergötland med omnejd och vill ha en välutbildad och engagerad leverantör? Då har du hittat helt rätt! På TG:s El har vi arbetat med de flesta typer av elinstallationer sedan 1982 och vi är givetvis duktiga på installationer av elbilsladdare. 

Vi säkerställer att du får den laddbox som passar dina behov allra bäst och finns med hela vägen från kalkyl till installation och support. Oavsett om du är privat villaägare eller om du representerar en bostadsrättsförening, samfällighet eller ett företag tar vi fram den lösning på laddstolpe som passar dina önskemål som bäst. 

Inför våra installationen ser vi alltid över vilka förutsättningar som finns kring just din fastighet och identifierar den kapacitet som finns så att du kan ladda bilen utan att störa övrig aktivitet i huset. Vi gör det enkelt för dig att ladda bilen hemma eller på företaget. 

Har du sedan tidigare valt att installera solel på din fastighet är det heller inga problem. Det finns ett flertal lösningar för att få ut maximal effekt av solcellerna tillsammans med laddboxen. 

Medveten installatör av laddboxar i Östergötland 

Vi vet att kundens trygghet är det allra viktigaste när vi anlitas för att ta hand om installation av laddboxar i Östergötland. För att du som kund ska kunna vara säker på att vi jobbar så väl medvetet som effektivt har vi tagit fram policys för hur vårt arbete ska genomföras. 

För oss är både tid och miljö av hög prioritet. Tid, för att vi alltid ska hålla vår tidsplan gentemot dig som kund. Miljö, eftersom en hållbar framtid är en förutsättning för vår bransch. Vi sätter en stor stolthet i att ha personal som är välutbildade och engagerade och som både följer våra policys och sätter kunden i första rummet. 

Som använder miljövänliga drivmedel, alltid har med sig nödvändig utrustning ut till kund och som vet att deras insats för skillnad. Vi strävar alltid efter en öppen, ärlig dialog med så väl kunder som personal och är mycket noga med att hålla tider och löften. Vi är därför ett självklart val när du söker en trygg leverantör för att utföra dina elinstallationer i Östergötland! 

Har du frågor angående installation av laddstolpar? 

Vi gillar när våra kunder hör av oss. Är det något du vill veta om oss och hur vi kan erbjuda elbilsladdning i Östergötland? Du kanske vill ha en offert, få en tidsplan eller vara säker på att vi jobbar med behörig personal? 

Vare sig det gäller en ombyggnad av en villa eller om du som företagare behöver hjälp med ett bygge finns vi där. Ring oss på 0122-161 80 eller skicka e-post till info@tgselab.se så börjar vi där. 

Vi på TG:s El följer inte strömmen – vi leder den! 

0122-161 80