Rörmokare Katrineholm

 

Har du fått stopp i avloppet, ett läckande rör eller en kran som står och droppar? Eller du kanske håller på att bygga hus, renovera en lägenhet eller planerar en större nybyggnation av en fastighet? Då är vi det självklara valet av rörmokare i Katrineholm!

Vi har över 30 års erfarenhet inom värme och sanitet och kan med stolthet säga att vi har välutbildad personal med hög arbetsmoral. Vi utför även el- och värmeinstallationer, fastighetsservice och annat inom värme och sanitet.

Det ger dig en partner med bred kompetens inom olika typer av entreprenader, allt från den lilla till den storskaliga.

Därför är vi en trygg rörmokare i Katrineholm

Att välja rätt rörmokare för dina behov är viktigt. Vi utför rörarbeten i Katrineholm med omnejd och tar oss dit du finns. Under våra många år i branschen har vi fått många lokala kontakter och värdefulla underleverantörer, allt för att vi ska kunna genomföra vårt arbetet med hög kvalitet – både vad gäller produkter och personal.

Vi vill kunna säkerställa att hela processen håller vår höga standard och att du med trygghet ska kunna lämna över jobbet till oss.

Vi kan rörmokeri! Vi skulle till och med vilja säga att det inte finns något inom VVS som vi inte har sett. Vi vet vad som kan hända, vad vi ska vara beredda på och hur vi ska lösa eventuella problem som uppstår. Om du behöver en rörmokare i Katrineholm som har koll på läget är du välkommen till oss!

Rörarbeten och VVS i Katrineholm

Vår personal kan VVS och vi har även möjlighet att fungera som återförsäljare för vissa VVS-delar som du kan behöva för ditt projekt.

Fråga oss om rörmokare i Katrineholm

Har du några frågor kring att anlita oss som rörmokare i Katrineholm, eller kanske en mer generell fråga om rörmokeri? Ring oss på 0122-161 80 eller skicka ett mail till info@tgselab.se.

Ingen fråga – eller jobb – är för stort eller för litet. Vi finns där för dig och dina behov.

Vi ser fram emot att höra av dig!

 

0122-161 80