Rörmokare Linköping

Söker du en rörmokare i Linköping och vill ha en leverantör som löser dina problem? Då är du varmt välkommen till oss på TG:s El! Inget jobb är för stort, eller för litet.

Vi har lång erfarenhet av att jobba med allt från ett stopp i avloppet till stora om- och nybyggnationer av fastigheter och villor. Förutom att jobba med VVS har vi även behöriga elektriker och elinstallatörer och jobbar med fastighetsservice.

I tillägg till det har vi även ett stort urval av kvalitativa underleverantörer som vi har jobbat med i många år, för att kunna skräddarsy varje projekt utifrån kundens behov.

Ett självklart val av rörmokare i Linköping

Tid är viktigt i vår bransch. Kanske lite extra viktigt när ett rör har sprungit läck eller det är stopp någonstans. Men tiden är också viktig i stora, planerade arbeten där det finns andra leverantörer att ta hänsyn till och samarbeta med. Vi vill att våra kunder ska vara säkra på att vi alltid håller vad vi lovar.

Därför är vi noga med att se till att vi har personal som är utbildade, serviceinriktade och engagerade. Vi ser till att våra bilar är välutrustade för att spara både tid och onödiga transporter. Vi håller en öppen, ärlig dialog mot kund för att du alltid ska veta att du kan lita på oss.

Att använda miljövänliga drivmedel och ordna med samtransporter är även det viktigt för oss. Miljön är vår framtid och vi jobbar utifrån en miljöpolicy som all vår personal har god kännedom om. Även kvalitet är vår framtid.

Ett väl genomfört jobb och nöjda kunder är vår allra bästa marknadsföring. Det är därför vi alltid jobbar med bra, kvalitativa produkter och välutbildad personal.

Hur ser dina behov av rörmokare i Linköping ut?

Vad var det som fick dig att söka efter en rörmokare i Linköping? Var det ett akut jobb eller något du håller på att planera lite mer långsiktigt? Renovering, ombyggnad, nybyggnation? Ring oss och berätta!

Du når oss på 0122-161 80. Eller skicka gärna ett mail till info@tgselab.se så börjar vi där.

Vi ser fram emot att bli din rörmokare i Linköping!

0122-161 80