Vi är glada att vara en av entreprenörerna som tog hem upphandlingen för byggnationen av Ripans förskola på Hagebygatan i Norrköping. TG:s El har stått för allt som har med elinstallationerna att göra, såsom kanalisation, kraft, belysning, data för fastighetsnät, brandlarm samt inbrotts- och passersystem. Projektet påbörjades våren 2020 och är nu redo för inflyttning vid årsskiftet.
– Det är skönt att projektet blev färdigt i utsatt tid och att vi fick minimalt med anmärkning på slutbesiktningen. Nu återstår bara några små verksamhetsanpassningar, kompletteringar från kunden och två utbildningstillfällen för driften av Norrevos tekniker samt för förskolans personal, säger projektledare Almir Besic på TG:s El.

Vi finns självklart behjälpliga även efter avslutat projekt under garantiperioden. Då utför vi bland annat kontinuerliga servicebesök och en garantibesiktning där vi stämmer av med kunden om allt fungerar som det ska. TG:s El önskar stort lycka till med verksamheten Ripans förskola!

På bilderna syns två av våra duktiga medarbetare Jocke Wass och Dorzhi Badmaev.

ripans 2 ripans 3