Vi på TG:s el är glada över att dela med oss av vår senaste nyhet. Sedan 1/7 ägs TGs el till 100% av Soltech Energy Sweden AB och vi ingår nu i koncern tillsammans med flertalet andra bolag inom El, Sol, Tak och Fasad. Vi arbetar ständigt med att utvecklas och förvärvet innebär ett stort kliv in i ett nytt kapitel för TG:s el. Genom vårt tidigare gjorda förvärv av solcellsbolaget Smart Solkraft AB har vi redan satt grunderna för att kunna utföra arbeten inom sol och laddinfrastruktur, och vi får nu möjligheten att bredda både produktutbudet och spetskompetensen inom företaget.

Soltech Energy AB är en koncern som vi vill växa tillsammans med och vi hoppas TG:s el medför ett mervärde till koncernen. Vi ser fram emot att fortsätta arbetet som vi har utvecklat, nu tillsammans med Soltech Energy som moderbolag, säger VD Rickard Thormeyer.

När vi på TG:s el utökade med solceller växte vi som företag ytterligare med en bred och efterfrågad kompetens. Detta är något vi är stolta över och vill fortsätta arbeta framåt med. Det är ett innovativt verktyg för framtiden inom elindustrin.

Vi har en stor bredd av kompetens i företaget utöver arbetet med solceller. En bra entreprenad & serviceverksamhet med kompetenta elektriker. Vi är en mångsidig organisation med allt inom el, säger Richard Thormeyer.

Soltech Energy arbetar även med större projekt där vi som ett mindre lokalförankrat företag får större chans att ta del av större affärer och projekt ihop med våra systerbolag för att utnyttja vår potential fullt ut.