VVS Norrköping

Välkommen till TG:s El, det självklara valet när du behöver hjälp med VVS i Norrköping! Vi har över 30 års erfarenhet inom värme och sanitet och kan med stolthet säga att vi har välutbildad personal med hög arbetsmoral.

Vi utför även el- och värmeinstallationer samt fastighetsservice åt våra kunder. Det ger dig en partner med bred kompetens inom olika typer av entreprenader, allt från den lilla till den storskaliga.

Med starten i Finspång 1982 jobbar vi idag i ett bredare geografiskt område utifrån våra kunders placering.

Därför är det tryggt att välja oss som leverantör av VVS i Norrköping

För att du som kund ska känna dig trygg jobbar vi med noga framtagna miljö- och kvalitetspolicys.

Vår miljöpolicy innebär att vi har ställt om våra transporter till miljövänligare drivmedel, att vi försöker effektivisera och samorganisera våra transporter samt att alla fordon innehåller nödvändig utrustning för att minska antalet transporter.

Vår kvalitetspolicy innebär att du som har anlitat oss när du behöver hjälp med VVS i Norrköping ska kunna lita på att du får det vi lovat. Vi är noga med att hålla leveransdatum och att använda rätt produkter av god kvalitet.

Alla medarbetare på TG:s El ska vara välutbildade, engagerade och ha kunskaper om hur den enskilde individens insats gör skillnad för våra kunder.

För dig som kund innebär det att du får en ärlig, kompetent och seriös montör inom VVS som utför arbetet i tid.

Fråga oss om VVS i Norrköping

Ingen kund och ingen fråga är den andra helt lik. Vi sätter en ära i att vara lyhörda gentemot våra kunder och anpassa vårt arbete mot kundens önskemål och behov. Har du några frågor kring att anlita oss för arbete med VVS i Norrköping?

Ring oss på 0122-161 80 eller skicka ett mail till info@tgselab.se så börjar vi där.

Vi hörs!

0122-161 80